Малки тайни за червените кристали и минерали

Червените кристали са символ на любовта, страстта, романтиката, на живота. Вдъхновяват към добротворство, грижа, решителност и ангажираност.

Червените кристали и минерали стимулират, енергизират и активизират всичко в нас. А притежанието им носи магическа промяна в живота.  И са едни от най-красивите, и най-топлите. Те са символ на любовта,  страстта, романтиката… Лекуват апатията и подтикват към действие. Вдъхновяват към добротворство, грижа, решителност и ангажираност.

Успокояват напрежение и недоволства. С тяхна помощ се достига до по-високи медитативни състояния. Тъмночервените кристали притежават трайна енергия за повече любов и страст.  Те ще ви вдъхновят да споделите талантите си със света и да бъдете упорити, когато животът ви предизвиква да действате!

В литотерапията се използват за подсилване на кръвоносната система и ускоряване на метаболизма. Зареждат с енергия – духовна, физическа, умствена. Вдъхват предприемчивост, целеустременост и последователност. Премахват апатията и я заместват със състрадание и отзивчивост. Камъни за смелост, за предприемане на промяна в живота и за отстраняване на неща или хора, които вече не работят за нас, а не смеем да ги пуснем. Кристалите повишават стремежа за постигане на целите и зареждат с енергията, с която да бъдат постигнати с безстрашие и адаптивност, дори когато когато предстоят големи промени.

Червените кристали и минерали означават изобилие, просперитет, радост и успех – нови постижения, почести и награди. Светлочервените кристали подсилват ангажираността към партньора, когото обичате и задълбочават любовта към семейството. Те помагат при справянето с негативните емоции в любовта. Отварят път за нова любов или за привличане на нов партньор. Засилват любовта, страстта и романтиката в отношенията.

Как да използвате най-ефективно червените кристали и минерали: Носете червени кристали в офиса или дома, за да засилите положителните енергии и да увеличите физическата си сила и жизненост.

Ако искате да подсилите страстта, романтиката и интимността във връзката си, можете да носите червени кристали като бижута.

Носете червени кристали, когато искате да кажете на света, че сте някой, че сте смел, силен, страстен и динамичен! Червените кристали ще засилят увереността ви, когато трябва да говорите пред публика, или искате да привлечете вниманието на някой, когото харесвате.

С тези кристали ще бъдете по-грациозни и уверени, с бистър ум, така че да можете да се съсредоточите изцяло върху постигането на целите си. Те ще подобрят сексапила ви и  най-добрите ви физически характеристики!

С тях ще бъдете по-практични и по-мъдри.

Червеният яспис засилва сексуалната енергия, а ако го поставете под възглавницата си, ще запомняте сънищата си. Когато сте в безизходица, подръжте червен яспис и ще откриете поне две решения и техните алтернативи.

Гранатът ще помогне да създадете положителна промяна в живота си и да имате прилив на енергия.

Носенето на червени кристали ще повиши вашата жизненост и ще ви направи по-привлекателни за противоположния пол.

Поставете малко парченце гранат в портфейла при монетите, за да привлечете просперитет и изобилие.

Мукаитът /червен яспис/ ще подобри комуникативността ви и ще ви донесе положителни резултати в отношенията. Освен това ще повиши самочувствието ви

No events to display.