Тигрово око

За невероятната сила на тигровото око за промяна на бъдещето към по-добро... Ако търсите баланс и хармония в живота си, това е камъкът за вас.

Камъкът винаги е бил считан за загадъчен и мощен талисман. Като амулет предпазва от проклятия и зло. Освобождава от страховете и тревогите. Дава кураж, сила на ума и повишава самочувствието. Помага за фокусирането и за постигането на целите. Изпълва с увереност и оптимизъм, разсейва всички чувства на липса или непълнота. Подобрява чувството за самооценка. Освен че усилва енергиите на други камъни, с които влиза в контакт, лечебната му енергия намалява и облекчава болката в човешкото тяло. Естествено, не може да земени лекарствата, но може да бъде от полза за тези, които страдат от проблеми с психичното здраве или нарушения на личността. Помага за разрешаването на психически конфликти, като интегрира енергиите в мозъка и прави мисълта по-ясна. Облекчава проблеми на синусите и зрението. Ускорява метаболизма и поддържа повишено енергийно ниво. Улеснява бързото възстановяване на шийните или гръбначните прешлени, изчиства токсините от тялото и възстановява силите след боледуване.

Тигровото око е камък за късмет и богатство. Камък, който трябва да имате, ако искате да увеличите богатството си, паричния поток, или да създадете повече възможности за растеж или разрастване. Камъкът е носител на изобилие и просперитет в живота, но само ако слушате вътрешния си глас. Ще ви донесе късмет, когато работите упорито и си представяте резултатите. Тигровото око ще даде сила на вашата воля и намерението да успеете. Това ще ви помогне да увеличите богатството си и да имате реална преценка за нещата. Ще намали желанието ви да харчите с широка ръка. Изключителен камък за добър късмет и щастие за предприемачите, или тези, които ще влизат в света на бизнеса за първи път. Дори да не сте предприемач, енергията на камъка може да ви помогне да постигнете своите мечти и желания. Ще ви зареди с идеи и ще ви вдъхнови към нови проекти. Ще ви насърчи да опитате нещо ново. Понякога просто трябва да „прегърнем“ новото и да се научим да „пускаме“ старото, или това, което вече не работи. А това помага за напредъка в кариерата или бизнеса. Камъкът помага на решителните и смелите да осъзнаят по-добре ситуацията, да обърнат внимание на най-малките подробности, преди да предприемат някакви действия. Тигровото око е най-добрият камък за решаване на кризи, за ясна мисъл, за да може да бъде взето най-доброто решение. Камъкът помага да преценявате правилно хората – дали да им имате доверие, или не. Що се отнася до взаимоотношенията, тигровото око ще ви насърчи да предприемете действия в любовния живот. Ако връзката вече не е щастлива, ще намерите смелостта да я прекъснете и ще ви подтикне да намерите нова. Енергията на камъка ще ви помогне да взимате трудни решения с разбиране и разпознаване. Ще спрете да се люлеете от емоциите си и вместо това ще станете по-спокойни, по-концентрирани. Ще имате по-практичен подход към живота. Ще знаете какво искате и как точно да го постигнете. Ще разберете, че е по-лесно да освободите страховете си и как да останете спокойни след промените. Ще осъзнаете, че можете да останете стабилни, дори ако животът ви поднася сътресения. Тигровото око е камък на баланса. Той помага да видите, разберете и приемете двете страни на една история, или ситуация. Можете да постигнете мечтите си с човека, когото обичате. Всичко е възможно, когато го искате достатъчно силно!

Как да използвате камъка за по-добри резултати? Чрез носенето на бижута – пръстен, гривна или висулка, така че камъкът винаги да е близо до тялото ви; камъче в чантата или в джоба, за да е близо до тялото ви.

За просветление в живота в духовен смисъл. За увеличаване на волята и енергийните нива. За да направите това, което трябва да се направи. За намаляване на безпокойството и преодоляване на чувствата на обезсърчение при трудности. За търпение, непоколебимост и решителност…

„Аз действам в съответствие с моите ценности, независимо от обстоятелствата“.

  • Въпреки доказаните лечебни свойства, естествените кристали и минерали не са лекарство и не могат да заместят съветите на медицинските специалисти. Ако имате притеснения относно физическото или психическото си здраве, свържете се с квалифициран медицински специалист.