Лабрадорит

Камък на мистиката и магията. Лабрадоритът повишава интуицията, подобрява и балансира психичните способности, което го прави чудесен за медитация.

Разсейва илюзиите и помага  да „лъснат“ истинските намерения. Защитен срещу всякакъв негативизъм, балансира, укрепва и предпазва от изтичане на енергия. 
Камък на трансформация и промяна. Повишава силата на волята и самочувствието. Полезен за изцеление на стари спомени. Засилва волята и духовната сила. Помага на целеустремените  да развият нови идеи или да намерят радост и ентусиазъм в това, което правят.

Лабрадоритът е  камък на магията – събужда магическите, мистичните и  психическите способности. Камъкът с предпазва от негативизъм.
Лабрадоритът стимулира въображението и вдъхва спокойствие.

Той е един от най-добрите камъни, които  се използват при лечение на  всякакъв вид пристрастяване и нездравословни навици. Премахва  вредни енергии от други хора, които срещаме всеки ден. Помага за лечение на очни или мозъчни нарушения, дихателни проблеми като настинки или бронхити. Използва се за: намаляване  на болката  от подагра или ревматизъм; препоръчват го на жени, които имат сърдечни заболявания или сърдечни проблеми; понижава кръвното налягане;  лечение на хормонален дисбаланс; облекчаване на болките от менструацията;  регулиране на метаболизма – проблеми със стомаха, запек / диария; за справяне с депресията или чувството  на безнадеждност; облекчава стреса и тревожността.Лабрадоритът привлича късмет. За повече изобилие, щастие и успех в живота. Предпазва от всякакъв вид нещастие. Лабрадоритъте винаги изглежда модерно и елегантно. Може да се носи всеки ден, за получаване на най-голяма полза от неговата енергия. Важно е да го носите до тялото.
Най-добрата комбинация – лабрадорит и лунен камък – заедно се справят отлично с емоционалния дисбаланс.
В комбинация с лапис лазули -за подобряване на психическите способности, за повече спокойствие, физическа и умствена енергия, и нови идеи.

  • Въпреки доказаните лечебни свойства, естествените кристали и минерали не са лекарство и не могат да заместят съветите на медицинските специалисти. Ако имате притеснения относно физическото или психическото си здраве, свържете се с квалифициран медицински специалист.