Блог

Кианит

Ако търсите защита, лоялност, спокойствие и честност, това може да бъде идеалният кристал за вас. Той може да ви помогне да проявите мечтите си и да направи живота ви много по-лесен и лек.

Към статията »

Диоптаз

„Аз съм отворен към Вселената“.Диоптаз е камък на прошката и освобождаването от минали грешки.

Към статията »

Как да си направим овчица от вълна

В този видео урок ще разберете как да си направите забавна вълнена овчица – прекрасен подарък за именик на Гергьовден, или без повод, за висулка на ключодържател, за огледалото на колата… или за собствено удоволствие

Към статията »

Хематит

Ако често губите контрол над емоциите си, или прекарвате много време в самовглъбяване, хематитът ще ви помогне да се върнете в реалността. Ще ви зареди и заземи едновременно.

Към статията »

Лабрадорит

Камък на мистиката и магията. Лабрадоритът повишава интуицията, подобрява и балансира психичните способности, което го прави чудесен за медитация.

Към статията »

Оникс

Мощен защитен камък – абсорбира и трансформира отрицателната, и помага да се предотврати изтичането на лична енергия.

Към статията »

Слънчев камък

Слънчевият камък е символ на късмета. С този камък по-лесно се откриват трудни решения, нужните хора идват в точния момент, нещата се случват по-бързо и по-благоприятно.

Към статията »

Малахит

Гривните с малахит са мощен защитник срещу отрицателната енергия, отварят сърцето за промяна и напредък, помагат за духовна еволюция, като изчистват минали негативни преживявания, лекуват на физическо и на емоционално ниво.

Към статията »

Пренит

Пренитът хармонизира волята и сърцето. Повишава увереността и помага да се вниква в нещата. Успокоява ума и егото.

Към статията »

Обсидиан

Роден от охладената вулканична лава, този камък притежава най-мощната защитна енергия, съдържаща елементите огън, вода и земя.

Към статията »

Тюркоаз

Тюркоазът е символ на богатството и изобилието. Разсейва негативните енергии и предпазва от отрицателни външни влияния. За свободни от стрес дни.

Към статията »