Изработване на аксесоари от филц – цветя, животни и сладки изкушения

Детайли за събитието

  • Поточе
  • 20.09.2022
  • All Day
  • Що е Филц и всичко за него. Как се твори с тази мека материя и какви чудеса можем да си направим - ще ви очакваме за да творим с филц. Ще фантазираме и ще скицираме. После ще правим кройки, ще режем, ще кроим, ще шием. Ще учим как се изпълняват някои от най-популярните и украсителни бодове в бродерията. Ще напълним меките си творби с пухкава вата - и готово - ще си имаме менажерия от малки меки животинки и цветя, с които да се украсяваме, забавляваме и да бъдем неповторими всеки ден. Наученото във всяка наша работилница можете да надграждате като приложници, а уменията, които придобивате - те ще ви останат за цял живот. Ателието е с продължителност 2 часа и е подходящо за възрасни и деца над 8 години. Продължителност 120 мин. Участие – 25 лв.
  • Поточе

Връзка с нас

Билети

  • 25.00лв. Участие 8 оставащи
Отминало събитие
Organized By Поточе
Контакт

Резервирайте своето място

Участие
8
25.00лв.
One time registration allowed for this ticket
0лв.
Thank you Kindly

Изработване на аксесоари от филц – цветя, животни и сладки изкушения

All Day
20.09.2022

000000

Поточе

Organizer's other events

Изработване на аксесоари от филц – цветя, животни и сладки изкушения

All Day
20.09.2022

ПЕЧАТ

Що е Филц и всичко за него. Как се твори с тази мека материя и какви чудеса можем да си направим – ще ви очакваме за да творим с филц. Ще фантазираме и ще скицираме. После ще правим кройки, ще режем, ще кроим, ще шием. Ще учим как се изпълняват някои от най-популярните и украсителни бодове в бродерията. Ще напълним меките си творби с пухкава вата – и готово – ще си имаме менажерия от малки меки животинки и цветя, с които да се украсяваме, забавляваме и да бъдем неповторими всеки ден.
Наученото във всяка наша работилница можете да надграждате като приложници, а уменията, които придобивате – те ще ви останат за цял живот.
Ателието е с продължителност 2 часа и е подходящо за възрасни и деца над 8 години.
Продължителност 120 мин.
Участие – 25 лв.

No events to display.