Чаша за Дядо Коледа

Детайли за събитието

  • 06.12.2023
  • сряда, 6:00 PM до сряда, 7:30 PM
  • Ти знаеш ли, че той влиза през комина? И е изморен. Цялата Коледна нощ обикаля земното кълбо и не подминава нито един комин. Естествено, че влиза в стаята ти, когато е сигурен, че ти спиш. Тихо присяда. Чете твоето писмо с желания. Все пак те поглежда, бърка в чувала и изважда точно твоя подарък. Оставя го под елхата. Става. - Я!!! Някой е мислил за мен (казва си с усмивка). Взима си бисквитка и чашата с все още топло мляко, която знае, че е за него. От теб! - Даааа, красива е! И млякото е още топло! Прекрасно малко детенце, благодаря! (казва тихо старецът и изчезва през комина така, както е влязъл…) Украсявал ли си чаша за Дядото? Не си? Заповядай на работилница, за да направиш най-коледната, най-пъстрата, най-приказната дрешка за чашата на Дядо Коледа. Той ще се увери, че си сръчно и талантливо дете! Със сигурност ще има и изненада към подаръка, който си поръчал. Очакваме те на специалната работилница, за да бъде тази Коледа приказна! Работилницата е подходяща за всеки, който иска да направи дрешка за чашата с топло мляко на Дядо Коледа! Участие Дете – 25 лв. Възрастен 30 лв.
  • Поточе

Връзка с нас

Билети

  • 25.00лв. Дете 8 оставащи
  • 35.00лв. Възрастен с дете 8 оставащи
Отминало събитие
Organized By Поточе
Контакт

Резервирайте своето място

Дете
8
25.00лв.
One time registration allowed for this ticket
0лв.
Възрастен с дете
8
35.00лв.
One time registration allowed for this ticket
0лв.
Thank you Kindly

Чаша за Дядо Коледа

сряда, 6:00 PM до сряда, 7:30 PM
06.12.2023

000000

Поточе

Organizer's other events

Чаша за Дядо Коледа

сряда, 6:00 PM до сряда, 7:30 PM
06.12.2023

ПЕЧАТ

Ти знаеш  ли, че той влиза през комина? И е изморен. Цялата Коледна нощ обикаля земното кълбо и не подминава нито един комин. Естествено, че  влиза в стаята ти, когато е сигурен, че ти спиш. Тихо  присяда. Чете твоето писмо с желания. Все пак те поглежда, бърка в чувала и изважда точно твоя подарък. Оставя  го под елхата. Става. 

– Я!!! Някой е мислил  за мен (казва  си  с усмивка). Взима си  бисквитка и чашата с все още топло мляко,  която знае, че е за него. От теб! 

– Даааа, красива  е! И  млякото е още  топло! Прекрасно малко детенце,  благодаря! (казва тихо старецът и изчезва през комина така,  както е  влязъл…)

Украсявал ли си чаша за Дядото? Не си?

Заповядай  на  работилница,  за да направиш най-коледната, най-пъстрата, най-приказната дрешка за чашата на Дядо Коледа. 

Той  ще се увери, че си сръчно и талантливо  дете! Със сигурност  ще има и изненада  към  подаръка, който си поръчал. 

Очакваме те на специалната работилница, за да бъде тази Коледа приказна! 

Работилницата  е  подходяща  за  всеки, който иска да направи дрешка за чашата с топло мляко на Дядо Коледа!

Участие 

Дете – 25 лв.

Възрастен 30 лв.