Чаша за Дядо Коледа

Детайли за събитието

  • 21.12.2022
  • All Day
  • Ти знаеш ли, че той влиза през комина? И е изморен. Цялата Коледна нощ обикаля земното кълбо и не подминава нито един комин. Естествено, че влиза в стаята ти, когато е сигурен, че ти спиш. Тихо присяда. Чете твоето писмо с желания. Все пак те поглежда, бърка в чувала и изважда точно твоя подарък. Оставя го под елхата. Става. - Я!!! Някой е мислил за мен (казва си с усмивка). Взима си бисквитка и чашата с все още топло мляко, която знае, че е за него. От теб! - Даааа, красива е! И млякото е още топло! Прекрасно малко детенце, благодаря! (казва тихо старецът и изчезва през комина така, както е влязъл…) Украсявал ли си чаша за Дядото? Не си? Заповядай на работилница, за да направиш най-коледната, най-пъстрата, най-приказната дрешка за чашата на Дядо Коледа. Той ще се увери, че си сръчно и талантливо дете! Със сигурност ще има и изненада към подаръка, който си поръчал. Очакваме те на специалната работилница, за да бъде тази Коледа приказна! Работилницата е подходяща за всеки, който иска да направи дрешка за чашата с топло мляко на Дядо Коледа! Участие Дете – 25 лв. Възрастен 30 лв.
  • Поточе

Връзка с нас

Билети

  • 25.00лв. Дете 8 оставащи
  • 30.00лв. Възрастен 8 оставащи
Отминало събитие
Organized By Поточе
Контакт

Резервирайте своето място

Дете
8
25.00лв.
One time registration allowed for this ticket
0лв.
Възрастен
8
30.00лв.
One time registration allowed for this ticket
0лв.
Thank you Kindly

Чаша за Дядо Коледа

All Day
21.12.2022

000000

Поточе

Organizer's other events

Чаша за Дядо Коледа

All Day
21.12.2022

ПЕЧАТ

Ти знаеш  ли, че той влиза през комина? И е изморен. Цялата Коледна нощ обикаля земното кълбо и не подминава нито един комин. Естествено, че  влиза в стаята ти, когато е сигурен, че ти спиш. Тихо  присяда. Чете твоето писмо с желания. Все пак те поглежда, бърка в чувала и изважда точно твоя подарък. Оставя  го под елхата. Става. 

– Я!!! Някой е мислил  за мен (казва  си  с усмивка). Взима си  бисквитка и чашата с все още топло мляко,  която знае, че е за него. От теб! 

– Даааа, красива  е! И  млякото е още  топло! Прекрасно малко детенце,  благодаря! (казва тихо старецът и изчезва през комина така,  както е  влязъл…)

Украсявал ли си чаша за Дядото? Не си?

Заповядай  на  работилница,  за да направиш най-коледната, най-пъстрата, най-приказната дрешка за чашата на Дядо Коледа. 

Той  ще се увери, че си сръчно и талантливо  дете! Със сигурност  ще има и изненада  към  подаръка, който си поръчал. 

Очакваме те на специалната работилница, за да бъде тази Коледа приказна! 

Работилницата  е  подходяща  за  всеки, който иска да направи дрешка за чашата с топло мляко на Дядо Коледа!

Участие 

Дете – 25 лв.

Възрастен 30 лв.