Представяне на детската книга „Дружба“. Работилница за врабченца от прежда и хранилки за истински птичета

Детайли за събитието

  • 27.01.2024
  • събота, 11:00 AM до събота, 1:00 PM
  • Поточе

Връзка с нас

Билети

  • 0.00лв. Дете 11 оставащи
Отминало събитие
Organized By Поточе
Контакт

Резервирайте своето място

Дете
11
0.00лв.
One time registration allowed for this ticket
0лв.
Thank you Kindly

Представяне на детската книга „Дружба“. Работилница за врабченца от прежда и хранилки за истински птичета

събота, 11:00 AM до събота, 1:00 PM
27.01.2024

000000

Поточе

Organizer's other events

Представяне на детската книга „Дружба“. Работилница за врабченца от прежда и хранилки за истински птичета

събота, 11:00 AM до събота, 1:00 PM
27.01.2024

ПЕЧАТ

В тази литературна работилница ще се запознаете с героите от книжката „Дружба“ – Жорко, Врабчо Страшников и авторът на книгата – Мая Лалчева. Книгата разказва за смисъла на човешкото общуване и учи децата на добродетели. Освен интересни разказчета, в нея читателите ще открият познавателни задачи и схема на оригама врабче. А в тази работилница ще си направим врабчета от прежда и истински хранилки, за истински птичета – зимата те имат най-много нужда от нашата грижа.

Очакваме ви на тази литературна, познавателна и творческа работилница. Надяваме се да ви бъде интересно, забавно и полезно. Всеки участник ще си тръгне с птиче от прежда, истинска хранилка и може да закупи книжката с автограф от Автора.

 Каним Ви да заповядате със своите дечица на един ползотворен творчески съботен ден – да усвоят нови умения, да се забавляват, а после да споделят доброто!На събитието ще бъде представена книжката „Дружба“ от Мая Лалчева, което ще направи обстановката още по-уютна, защото децата ще творят, докато им четем. Създадените птичета ще могат да бъдат пуснати за продажба в групата ни или в която и да е група за помощ, а сумата от продаденото творение ще бъде дарена по дарителската сметка на нуждаещия се. Не забравяйте да споменете инициативата, и да добавите линк към нея, когато публикувате творението си! Не забравяйте и да споделите радостта си от направеното дарение! Тя действа благотворно на останалите! Хранилките за птиченца пък всеки ще закачи където прецени (на дърво, на балкона си и т.н.), както и ще сложи просо или друга храна за птици. Не забравяйте да снимате и да публикувате снимки/клипчета в групата от този момент! Не забравяйте и да снимате доволните хвъркати приятели. Споделете доброто, то е заразно!

Събитието е безплатно. Ще има поставена кутия, в която всеки ще може да постави това, което може да отдели.

Цена на книгата „Дружба“ -15 лв.

Местата са ограничени!