Коледна украса – декорация на Коледна топка

Детайли за събитието

  • 23.11.2022
  • All Day
  • Всички обичаме блестящите коледни топки, които проблясват между елховите иглички. Големи, малки, сребристи, златисти и разноцветни, те са любимо коледно украшение във всеки дом. Предлагаме ви работилница, в която да бъдете дизайнер на уникално коледно украшение, което никога няма да бъде повторено, няма да се счупи и ще краси дома ви не само тази, но и всяка следваща Коледа. Коледната топка, декорирана с вълна може да бъде много мил и скъп подарък за любим човек. Творчеството с вълна успокоява, усмихва и вдъхновява. Преди работилницата си направете проект на украсата, с която ще превърнете обикновена стиропорена топка в коледно бижу. Заниманието е подходящо за възрастни и деца над 5 годинки. Участие – дете 25 лв. Възрастен -30 лв
  • Поточе

Връзка с нас

Билети

  • 25.00лв. Дете 8 оставащи
  • 30.00лв. Възрастен 8 оставащи
Отминало събитие
Organized By Поточе
Контакт

Резервирайте своето място

Дете
8
25.00лв.
One time registration allowed for this ticket
0лв.
Възрастен
8
30.00лв.
One time registration allowed for this ticket
0лв.
Thank you Kindly

Коледна украса – декорация на Коледна топка

All Day
23.11.2022

000000

Поточе

Organizer's other events

Коледна украса – декорация на Коледна топка

All Day
23.11.2022

ПЕЧАТ

Всички обичаме  блестящите  коледни  топки, които  проблясват между елховите  иглички. Големи, малки, сребристи, златисти и  разноцветни, те са любимо коледно украшение във  всеки дом. Предлагаме  ви  работилница, в която  да  бъдете  дизайнер на уникално коледно украшение, което никога няма да бъде повторено, няма да се счупи и ще краси дома ви не само тази, но и всяка  следваща  Коледа. Коледната  топка, декорирана с вълна може да бъде  много мил и скъп  подарък за  любим човек. 

Творчеството  с вълна  успокоява, усмихва и вдъхновява. Преди  работилницата  си  направете  проект на украсата, с която ще превърнете  обикновена стиропорена топка в  коледно  бижу.

Заниманието е подходящо за възрастни и деца над 5 годинки.

Участие – дете 25 лв.

Възрастен -30 лв