Снежковци от вълна

Детайли за събитието

  • 21.01.2023
  • All Day
  • Сняг вали, или не, все се топи, а ние ще направим прекрасни снежни човеци от вълна, които ще са приятни на пипане в студения ден. Ще творим снежни топки от бяла вълна. Ще облечем снежковците с пъстри шапки, шалове и ръкавички. Техниката, с която ще творим е иглонабиване. Всички участници ще научат как да изваят фигурка от вълна и ще усвоят техниката за безопасна работа. Творчеството с вълна прави чудеса с малки и големи – успокоява, вдъхновява и усмихва. Заниманието е подходящо за възрастни и деца над 5 годинки. Продължителност – 90 минути. А симпатичните снежковци, които всеки ще си направи, може да окачи на ключодържател, за висулка на раницата, или просто да усмихва стаята, или детския кът. Дете – 25 лв. Възрастен – 30 лв. Възрастен с дете (изработват заедно едно изделие) – 35 лв.
  • Поточе

Връзка с нас

Билети

  • 25.00лв. Дете 8 оставащи
  • 30.00лв. Възрастен 8 оставащи
  • 35.00лв. Възрастен с дете 8 оставащи
Отминало събитие
Organized By Поточе
Контакт

Резервирайте своето място

Дете
8
25.00лв.
One time registration allowed for this ticket
0лв.
Възрастен
8
30.00лв.
One time registration allowed for this ticket
0лв.
Възрастен с дете
8
35.00лв.
One time registration allowed for this ticket
0лв.
Thank you Kindly

Снежковци от вълна

All Day
21.01.2023

000000

Поточе

Organizer's other events

Снежковци от вълна

All Day
21.01.2023

ПЕЧАТ

Сняг вали, или не, все се топи, а ние ще направим прекрасни снежни човеци от вълна, които ще са приятни на пипане в студения ден. Ще творим снежни топки от бяла вълна. Ще облечем снежковците с пъстри шапки, шалове и ръкавички. Техниката, с която ще творим е иглонабиване. Всички участници ще научат как да изваят фигурка от вълна и ще усвоят техниката за безопасна работа. Творчеството с вълна прави чудеса с малки и големи – успокоява, вдъхновява и усмихва. Заниманието е подходящо за възрастни и деца над 5 годинки.

Продължителност – 90 минути.

А симпатичните снежковци, които всеки ще си направи, може да окачи на ключодържател, за висулка на раницата, или просто да усмихва стаята, или детския кът.

Дете – 25 лв.

Възрастен – 30 лв.

Възрастен с дете (изработват заедно едно изделие) – 35 лв.